میوه آرایی

اموزش میوه آرایی

زرشک پلو و سفره آرایی

مواد لازم :

۱ ـ مرغ یک عدد و نیم

۲ ـ برنج چهارونیم پیمانه

۳ ـ آب برای برنج دانه بلند ۶ پیمانه و برای برنج ایرانی پنج و نیم پیمانه ( برای روش کته )

۴ ـ نمک و زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم

۵ ـ روغن زیتون

۶ ـ زعفران دم کرده

۷ ـ زرشک یک الی یک و نیم پیمانه

۸ ـ خلال بادام ۱ پیمانه

۹ – خلال پسته ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری

۱۰ ـ ۳ عدد برگ بو

۱۱ ـ دارچین ۱ الی ۲ قطعه

۱۲ ـ هل ۵ دانه

۱۳ ـ زنجبیل یک قطعه

۱۴ ـ پیاز ۱ عدد درشت

۱۵ ـ کرفس ۱ ساقه کوچک

۱۶ ـ هویج ۱ عدد کوجک

۱۷ ـ سبزیجات معطر

۱۸ ـ روغن حیوانی به میزان لازم

۱۹ـ گلاب ۳ قاشق

۲۰ ـ شکر ۳ الی ۴ قاشق

طرز پختن مرغ :

برای پختن مرغ روشهای مختلفی هست بعضی به روش آب پز و بعضی پس از آبپز کردن مرغ را سرخ میکنند و یا مرغ را در فر میپزند .در هر صورت برای معطر ساختن مرغ بایستی از ادویه جات و سبزیجات استفاده نمود .چه در روش آبپز درون دیگ و یا فر ادویه ها را نکوبیده استفاده کنید تا رنگ مرغ تغییر نکند .

روش پخت مرغ درفر:

مرغ را قطعات دلخواه تقسیم کنید من در اینجا از مرغ بااندازه کوچک استفاده کرده ام ومرغ را از طول به دو نیم کردم و چون از فر استفاده کردم برای اینکه مرغ پس از پختن خشک نشود پوست آن را جدا نکردم . درون ظرف نچسب یا سینی فر و یا ظرف پیرکس کمی روغن بریزید و مرغ را داخل آن بچینید .

پیاز و هویج حلقه حلقه شده و قطعات کرفس وسبزی های معطر را اطراف مرغ در ظرف بریزید ادویه جات (زنجبیل و برگ بو و هل و دارچین ) را هم اضافه کنید . نمک و زردچوبه و فلفل را در کمی آب حل کنید و اطراف مرغ را با آن آغشته کنید.

یک و نیم الی دو لیوان آب کف ظرف بریزید .

ظرف را با فویل بپوشانید .فر را روشن کنید و ظرف را در فر بگذارید به مدت یک ساعت و نیم (۵/۱ ) ساعت با درجه ۲۰۰ درجه سانتی گراد روی پنجره وسط بپزد . وجود فویل باعث جمع شدن بخار آب و حرارت زیاد درون ظرف میشود و مرغ خیلی سریع میپزد نیازی به سوراخ کردن فویل نیست چون هر چه لبه های فویل را هم در اطراف ظرف محصور کنید باز هم منافذی برای خروج بخار آب وجود دارد .

پس از این مدت با کنار زدن فویل از روی مرغ با فرو بردن یک سیخ تمیز چوبی به درون مرغ از پخته شدن آن اطمینان حاصل کنید چون ممکن است مرغی را که برای پخت انتخاب کرده اید درشت باشد و برای پخت به زمان بیشتری نیاز داشته باشد .

وقتی مرغ پخته شد با برس زعفران دم کرده روی آن بزنید و گریل را روشن کنید و سطح رویی مرغ را کمی سوخاری کنید .

طرز پخت برنج :

برای تهیه برنج من طبق معمول از روش کته که هم خوشمزه ترو هم ارزش غذایی بیشتری دارد استفاده کردم ولی بیشتر افراد روش آبکش کردن را بکار میبرندواین روش را میپسندند .

زرشک را با شکر و روغن حیوانی یا کره روی حرارت کمی تفت دهید در حدی که شکر آب شود تفت دادن زیاد موجب خشک شدن زرشک میشود .

خلال بادام را در زعفران دم کرده و گلاب بخوابانید و روی ظرف برنج بگذارید تا با حرارت آن نرم شود .

برنج که دم کشید سه الی چهار کفگیر آنرا زعفرانی کنید و زمانی که در دیس میکشید یک کفگیر از برنج سفید و یک کفگیر از برنج زعفرانی و بعد مخلوطی از زرشک و خلال بادام و خلال پسته بریزید و دو باره این کار را انجام دهید تا تمام مواد را در دیس بکشید و بعد مرغها را روی برنج بچینید. اگر به روش من مرغ را دو تکه کرده بودید حتماً برای برش دادن مرغ سر میز غذا قیچی یا کارد استفاده کنید تا مرغ خوب بریده شده و بد منظره نشود.

روش آب پزکردن مرغ:

افرادی که به دلایلی چون رژیم و یا بیماریهای قلبی و چربی خون بالا و…از خوردن چربی پرهیزند میتوانندمرغ را آبپزو باروش زیر تهیه کنند.

لایه زیرین ظرف را با حلقه های پیاز بپوشاندید و قطعات مرغ را روی آن بچینید ادویه هایی که در بالا نوشته بودم به همراه هویج و کرفس و سبزیجات معطردر اطراف مرغ بریزید و با آب کم مرغ را بپزید .سعی کنید این ادویه ها را همیشه در منزل داشته باشید و برای معطر شدن گوشت مرغ و سایر گوشتها علاوه برپیاز و سیر و سبزیجات معطر از این ادویه ها هم حتماْ استفاده کنید .بعد از پخته شدن مرغ را زعفرانی کنید و با زرشک پلو در دیس بچینید. ادویه های نکوبیده را از ظرف خارج کنید و دوربیندازید .از آب گوشت و رب و آبلیمویا آب نارنج و دارجین و یا به روشهای دیگری که دوست دارید به یک سس خوشمزه درست کنید وبا زرشک پلو میل کنید واز دستپخت خودتان لذت ببرید .

منبع : http://ashpazierangin.net/


برچسب‌ها: میوه آرایی, میوه آرایی سفره عقد, آموزش میوه آرایی سفره عقد, عکس میوه آرایی سفره عقد, میوه آرایی در سفره عقد, میوه آرایی و سفره آرایی, آموزش میوه آرایی و سفره آرایی, دانلود رایگان آموزش سفره آرایی و میوه آرای
+ نوشته شده در  دوشنبه دوم مرداد 1391ساعت 15:46  توسط انوشه  | 

سفره آرایی ته دیگ

سفره آرایی ته دیگ

این روزها کدو حلوایی به بازار آمده و معمولاً کدو هر چه درشتر باشد خوشمزه و شیرین تر است وچون خانواده ها کم جمعیتند بایستی در جند وعده خورده شود چند نوع غذا از جمله پلو کدو حلوایی ابتکاری و مربای کدو حلوایی و سالاد کدو حلوایی ابتکاری و خورش کدوحلوایی و سوپ کدو حلوایی و دسر کدو ۱ و دسر کدو ۲ و حلوای کدو حلوایی را قبلاً برایتان نوشته بودم .

یک روش دیگر استفاده خوب از کدو حلوایی تهیه ته دیگ آن است این ته دیگ بسیار خوشمزه و راحت تهیه میشود کافی است که پوست کدو راجدا کرده و به قطر یک سانتی متر ببرید و اگر دوست داشتید به شکل های مختلف در آورید و کف قابلمه روغن بریزید و کدو ها را در کف قابلمه بچینیدو برنج را پس از آبکش کردن روی آن بریزید در این تصویر من برنج را به روش کته درست کردم و بعد از اینکه برنج آبش تبخیر شد آن را روی کدو ها ریختم و گذاشتم تا دم کشید اگر میخواهید رنگ کدو حلوایی تیره تر شود قبل از اینکه برنج را بریزید کمی روی حرارت ملایم بگذارید تا کدو کمی سرخ شود و سپس برنج را اضافه کنید.
منبع : http://ashpazierangin.net/

در ضمن از قابلمه نچسب استفاده کنید تا برنج را پس از پختن در دیس وارونه کنید چون این ته دیگ پس از پختن نرم میشود و موقع جدا کردن ممکن است از هم باز شود ولی با وارونه کردن هم زیباست و هم شکل آن به هم نمی خورد.


برچسب‌ها: عکس های سفره آرایی و میوه آرایی, میوه آرایی با موز, میوه آرایی با خیار, دانلود فیلم میوه آرایی, دانلود فیلم آموزش میوه آرایی, میوه آرایی و غذا آرایی, میوه آرایی, عکس, عکس هایی از میوه آرایی, عکس از میوه آرایی
+ نوشته شده در  دوشنبه دوم مرداد 1391ساعت 15:45  توسط انوشه  | 

نمایی از میوه آرایی تربچه

برای اینکه تربچه ها شکل بگیرن باید تربچه ها رو بعد از اینکه شستین و هر طوری که دوست داشین برش زدین توی اب خیلی سرد بریزین و توی یخچال نگه داری کنین!

 

برچسب‌ها: میوه آرایی شب چله, آموزش میوه آرایی شب چله, چاقوی, میوه آرایی, میوه آرایی شب یلدا, میوه آرایی شب یلدا برای عروس, میوه آرایی سیب, میوه آرایی با سیب, میوه آرایی ساده, آموزش میوه آرایی شب یلدا, دانلود آموزش میوه آ
+ نوشته شده در  دوشنبه دوم مرداد 1391ساعت 15:45  توسط انوشه  | 

میوه ارایی و ترپچه آرایی

+ نوشته شده در  دوشنبه دوم مرداد 1391ساعت 15:43  توسط انوشه  | 

سفره آرایی و تخم مرغ آرایی

تزیین تخم مرغ به شکل خرگوش

برای تزیین تخم مرغ به شکل خرگوش، ابتدا چهره خرگوش را با مداد شمعی نقاشی کنید و سپس آن را درون رنگ صورتی فرو ببرید و از کاغذ صورتی به شکل دوگوش ببرید و این گوشها را با چسب به قسمت بالای تخم مرغ بچسبانید و دو چشم مشکی و یک بینی نقاشی کرده و آن را داخل یک تخم مرغ خوری که زیاد گود نباشد، بگذارید، سپس روبانی صورتی را به شکل پاپیون در آورید و به لبه یا پایه تخم مرغ خوری وصل کنید.

* تزیین تخم مرغ به شکل خروس

برای تزیین تخم مرغ به شکل خروس، ابتدا تخم مرغ را درون رنگ زرد فرو کنید و سپس با کاغذ قرمز به شکل تاج خروس بریده، بالای تخم مرغ بچسبانید و با کاغذ نارنجی یک نوک و با کاغذ قرمز زایده زیر گلوی خروس را بچسبانید.سپس با استفاده از کاغذ آبی و یا سبز دمی قیچی کنید و روی تخم مرغ بچسبانید. برای کشیدن چشم خروس هم می توانید از یک مروارید مشکی استفاده کنید و یا با روان نویسی مشکی چشم آن را رسم کنید.

این آقا خروس را داخل تخم مرغ خوری که مقداری شکر یا نمک در آن ریخته اید، قرار دهید و با روبان ریش، ریش شده به پایه آن گره بزنید.

زیبا شو دات کام


برچسب‌ها: میوه آرایی با نارگیل, میوه آرایی مجالس, میوه آرایی, مهدی پور, میوه آرایی کیوی, میوه آرایی با کیوی, گالری میوه آرایی, میوه آرایی با گل, میوه آرایی طالبی, طرز میوه آرایی, طریقه میوه آرایی, میوه آرایی های زیبا, میوه
+ نوشته شده در  دوشنبه دوم مرداد 1391ساعت 15:43  توسط انوشه  | 

سفره آرایی برای رمضان

در سفره حلیم، حلوا‌، شله زرد، خرما‌، پنیر‌، مربا‌، آش‌، کتلت‌، سوپ‌، نان و چای داریم.

برای تزئین حلوا‌، ابتدا آن را بصورت کپه در می‌آوریم و به آن مدل گل هشت برگ می‌دهیم. با استفاده از وسیله ای خاص به حلوا شکل می‌دهیم. حلوا را داخل قیف قرار می‌دهیم و بصورت گلبرگ روی حلوای تزئین شده‌، می‌ریزیم.

تزئین شله زرد: یک شابلون یا علی را روی شله زرد قرار داده، مقداری دار چین روی شابلون می‌ریزیم‌، سپس شابلون را آهسته بر می‌داریم، کلمه یا علی روی شله زرد افتاده است.

 

چیدمان سفره

 در سفره‌های بیضی شکل‌، در دو سر بیضی از گل استفاده می‌شود. در سفره‌های مستطیل شکل، گلها را در وسط عرض مستطیل قرار می‌دهیم. در سفره‌های مربع شکل‌، از یک گوشه آن استفاده می‌کنیم. در صورت استفاده از گلدان‌، باید حداکثر شاخه‌های گل ۲۰ سانتی متر باشد.

ابتدا بشقاب پلو خوری که بشقاب اصلی است را روی میز می‌گذاریم. سپس بشقاب سوپ خوری را قرار داده‌، چنگال و قاشق را در کنار سفره قرار می‌دهیم، سپس کارد را می‌گذاریم. بشقابهای سالاد خوری را با دستمال سفره در سمت چپ قرار می‌دهیم.

یک دستمال سفره را به صورت نیلوفر درست می‌کنیم، بدین صورت که : دستمال سفره را از پشت گوشه دیگر به صورت مثلث تا می‌زنیم (یعنی از هر طرفی که چهارگوشه می‌شود یک تا می‌زنیم ) مجدداً مثلثهایی را که تا زدیم‌، به رو بر می‌گردانیم. سپس گوشه‌های این مثلث را از زیر بیرون می‌کشیم این دستمال سفره به شکل گل نیلوفر در می‌آید. این دستمال سفره را می‌توان در بیرون از بشقاب یا در داخل بشقاب تزئین نمود.

اگر قصد استفاده از شمع را در سفره دارید، می‌توان دستمالها را در جائیکه شمع یا شمعدان است قرار دهید و به این شکل سفره را تزئین کنید.

لیوان درست راست قرار می‌گیرد، برای تزئین آن دستمال کاغذی را پهن می‌کنیم و از وسط آنرا بر می‌داریم و بشکل یک گل داخل لیوان قرار می‌دهیم.

روش دیگر برای تزئین دستمال کاغذی: دستمال کاغذی را پلیسه می‌کنیم و از وسط می‌گیریم و داخل لیوان قرار می‌دهیم. دو عدد دستمال کاغذی را در دو طرف سفره قرار می‌دهیم و شمعدانی را در داخل آن قرار می‌دهیم.

بنابر این می‌توان با سلیقه‌های مختلف و رعایت سفره آرایی‌، سفره را تزئین نمود. 

 

چیدمان مواد غذایی در سفره  

برای پیش نیاز غذا بایستی از سوپ استفاده کرد. سوپ را طوری در سفره قرار می‌دهیم که در دسترس تمام میهمانات باشد. بعد از سوپ می‌توان از ترشی‌ها استفاده کرد.

غذای اصلی سفره برنج است‌. کتلت را در کنار برنج قرار داده و ماهی را نیز در کنار آنها قرار می‌دهیم.

چنانچه دو نوع غذای مشابه داشته باشیم، آنها را در دو طرف سفره قرار می‌دهیم، نان را در گوشه سفره قرار می‌دهیم، به تعداد مهمانها در کنار هر بشقاب‌، ماست قرار می‌دهیم (ماست در سمت چپ بشقاب قرار می‌گیرد).

آب و دوغ را نزدیک میزبان قرار می‌دهیم تا بتواند لیوانهای مهمانان را پر کند. البته تمام این مسائل بستگی به ذوق و سلیقه و امکانات شما دارد.

 

 
منبع: banoo.net
 

برچسب‌ها: سفره آرایی, سفره آرایی ایرانی, آموزش سفره آرایی ایرانی, عکس سفره آرایی ایرانی, سفره آرایی به سبک ایرانی, سفره آرایی هفت سین, سفره آرایی هفت سین 91, سفره آرایی مدرن, آموزش سفره آرایی مدرن, دانلود آموزش سفره آرا
+ نوشته شده در  دوشنبه دوم مرداد 1391ساعت 15:42  توسط انوشه  | 

میوه آرایی با میوه خشک

روش تهیه میوه خشک برای آجیل شب یلدا

روش تهیه میوه خشک برای آجیل شب یلدا
یکی دیگر از تنقلات مفید و شیک شب یلدا آجیل میوه های خشک است که نه تنها برای این شب بلکه همیشه می‌تواند برای کودکان ما جایگزین تنقلات ناسالم شود

 

 

یکی دیگر از تنقلات مفید و شیک شب یلدا آجیل میوه های خشک است که نه تنها برای این شب بلکه همیشه می‌تواند برای کودکان ما جایگزین تنقلات ناسالم شود که جدا از خشک شدن با دستگاههای مخصوص و تهیه ی آنها از آجیل فروشی ها، می توان آنها را در منزل وبه دو روش ساده خشک کرد:
روش اول:

هر نوی میوه ای را به دلخواه پس از شستشو و هر کدام که می‌شود با پوست نیز مصرف کرد را برش داده و حلقه حلقه کنید و بر روی فویل یا سینی که روی شوفاژ یا فن قرار داده اید پهن کنید. از یک پارچه ی تمیز وسفید استفاده کرده و روی آنها را بپوشانید تا نور مستقیم به آنها نرسد که اگر شوفاژ یا فن در جای تاریکی باشد بهتر بوده و نیازی به پارچه نخواهد بود. پس از یک روز برای جلوگیری از چسبیدن میوه ها به فویل یا سینی آنها را بر گردانده و جابه جا کنید تقریبا با این روش پس از سه تا چهار روز میوه های خشک شما آماده خواهند بود.

 
روش دوم :میوه های شسته و آماده شده را بر روی سینی یا روی پارچه ی سفید تمیزی که روی یک میز یا سطحی که از زمین بالا تر است پهن کرده اید بریزید ودر جایی کاملا خشک و تاریک قرار دهید و باز پس از یک روز آنها را برگردانده و جابه جا نمایید .در این روش که طبیعی تر و بهتر است، بین ۷ تا ۸ روز طول می کشد تا میوه های شما خشک و برای مصرف آماده شوند.
 
تهیه و تدوین:گروه سبک زندگی سیمرغ- زهرا پهلوان زاده
اختصاصی سیمرغ

برچسب‌ها: سفره آرایی آموزش, دانلود رایگان آموزش سفره آرایی و میوه آرایی, دانلود کتاب آموزش سفره آرایی, سی دی آموزش سفره آرایی, خرید سی دی آموزش سفره آرایی, خرید اینترنتی سی دی آموزش سفره آرایی, سی دی
+ نوشته شده در  دوشنبه دوم مرداد 1391ساعت 15:41  توسط انوشه  | 

طراحی و چیدمان سفره عقد اموزش حرفه ای

نرم افزار آموزشی

طراحی و چیدمان سفره عقد

خودتان طراح و سازنده سفره عقد زیبای خود باشید !

زیباترین و متفاوت ترین سفره های زیبای عقد بچینید!

کاملا جدید و تدریس شده توسط مدرس ایرانی

قابل استفاده در کامپیوتر و DVD پلیر خانگی

در قالب 2 DVD

شروعی عالی برای خود اشتغالی جوانان علاقمند !

هنر و حرفه ای در آمدزا و به روز !



قیمت :6600تومان
قیمت : 5500 تومان

خرید پستی خرید پستی

آنچه در این مجموعه خواهید آموخت :
فصل 1

مقدمه:معرفی وسابل مورد نیاز

دیزاین و تزیین گردو(1)

دیزاین و تزیین گردو(2)

دیزاین و تزیین بادام

دیزاین و تزیین فندق

دیزاین و تزیین نبات

تزیین مخروطی بادام (1)

تزیین مخروطی بادام (2)

نان و پنیر سفره عقد(1)

نان و پنیر سفره عقد (2)



قیمت :6600تومان
قیمت : 5500 تومان

خرید پستی خرید پستی

فصل دوم

تزئین ادویه جات سفره عقد (1)

تزئین ادویه جات سفره عقد(2)

تزئین ادویه جات سفره عقد(3)

تزئین انواع یادبود(1)

تزئین انواع یادبود(2)

تزئین انواع یادبود(3)

تزئین انواع یادبود(4)

تزئین انواع یادبود(5)

تزئین انواع یادبود(6)

تزئین انواع یادبود(7)



قیمت :6600تومان
قیمت : 5500 تومان

خرید پستی خرید پستی

فصل سوم

تزئین انواع یادبود(8)

تزئین جاحلقه ای (1)

تزئین جاحلقه ای (2)

تزئین جاحلقه ای (3)

تزئین جاحلقه ای (4)

تزئین جاحلقه ای (5)

تزئین ظرف عسل و ماست

فصل چهارم

تزئین ظروف: نمونه(2)

تزئین ظروف: نمونه(3)

تزئین ظروف: نمونه(4)

تزئین ظروف: نمونه(5)

تزئین ظروف: نمونه(6)

تزئین ظروف: نمونه(7)

تزئین ظروف: نمونه(8)

تزئین ظروف: نمونه(9)

تزئین ظروف: نمونه(10)


قیمت :6600تومان
قیمت : 5500 تومان

خرید پستی خرید پستی

فصل پنجم

دیزاین مواد اصلی سفره عقد: تخم مرغ

دیزاین مواد اصلی سفره عقد:بادام

دیزاین مواد اصلی سفره عقد:گردو

دیزاین مواد اصلی سفره عقد:نبات

دیزاین مواد اصلی سفره عقد:فندق

دیزاین مواد اصلی سفره عقد:سکه

دیزاین مخروطی گردو

دیزاین مخروطی فندق

دیزاین مخروطی تخم مرغ و نبات

دیزاین مخروطی سکه



فصل ششم

تکمیل دیزاین مخروطی گردو

تکمیل مخروطی نبات

تکمیل دیزاین مخروطی تخم مرغ و شاخه کردن سکه

گل آرایی:فندق.تخم مرغ .نبات .گردو

گل آرایی : کارهای شاخه ای

چیدمان سفره عقد

 

نام:

محمدرضا رحیمی

Email:  
تلفن:

09126526745

منطقه:

تهران

آدرس:

www.bartarkala.com

 

 


برچسب‌ها: کلاس آموزش سفره آرایی, سایت آموزش سفره آرایی, آموزش سفره آرایی هفت سین, سفره آرایی شب یلدا, آموزش سفره آرایی شب یلدا
+ نوشته شده در  دوشنبه دوم مرداد 1391ساعت 15:40  توسط انوشه  | 

کلاس سفره عقد 25 اردیبهشت 1390 قدیمی

با گذراندن دوره  آموزشی  سفره  عقد جشنها هنر جویان به عنوان طراحان  سفره  عقد  آموزش  خواهند دید.

در این دوره  آموزشی کلیه اصول تزیین ، چیدمان ، رنگ ، نور  آموزش  داده می شود.و تمامی هنرجویان بعد از گذراندن این دوره قادر به طراحی انواع متنوع و منحصر به فرد  سفره  عقد خواهند بود.

*** هزینه  آموزش  حضوری  سفره  عقد: 50 هزار تومان

*** تاریخ شروع دوره  سفره  عقد: یک شنبه 25 اردیبهشت 1390 ساعت 5 عصر

*** مدت دوره  سفره  عقد: 5 جلسه 90 دقیقه

سرفصل جلسات

* جلسه اول:  آموزشهای اولیه ، آشنایی با وسایل  سفره  عقد ، آشنایی با رنگ و نور در طراحی  سفره  عقد ، اصول اولیه چیدمان  سفره  عقد
* جلسه دوم: نقل یادبود ، سبد یادبود ، کیسه هدایا ، تزیین شمع  سفره  عقد
* جلسه سوم: ظروف اصلی ظرف آجیل
* جلسه چهارم: ظروف اصلی ظرف نقل ، نبات
* جلسه پنجم: تزیینات اسپند ، تخم مرغ ، جام عسل ، جای حلقه ، ظرف نان ، نان پنیر سبزی ، میوه  آرایی  آبشاری

جهت کسب اطلاعات بیشتر با تلفن 09132705392 سرکار خانم دانشمند و یا وب سایت جشنها به آدرس اینترنتی www.jashnha.ir تماس بگیرید

برچسب‌ها: سفره آرایی با عکس, آموزش سفره آرایی با عکس, آموزش سفره آرایی همراه با عکس, عکس سفره آرایی و میوه آرایی, عکس های سفره آرایی و میوه آرایی, گالری عکس سفره آرایی, سفره آرایی, دانلود, دانلود رایگان, آموز
+ نوشته شده در  دوشنبه دوم مرداد 1391ساعت 15:39  توسط انوشه  | 

میوه آرایی سیب

-یک عدد سیب زرد را برداشته ،  آن را برش دهید وجدا کنید ،سپس این قسمت را از سمت پوست سیب واز داخل به لایه های نازک تقسیم کنید تا در روی آن یک لایه ی نازک بیضی شکل باقی بماند وکاملا این لایه ها را از هم جدا نمایید به طوری که در آخر شما بسته به اندازه ی برشها 4 تا 5 لایه ی هفتی شکل خواهید داشت والبته اگر این هفت ها از وسط هم نصف شدند نگران نباشید چرا که اشکالی در تزیین ایجاد نمی کند.پس از جدا سازی لایه ها آنها را در جای قبلی خود قرار دهید با این تفاوت که هر لایه را کمی از لایه ی قبلی خود پایین تر بگذارید (حتی اگر از وسط هم نصف شده باشند به همین صورت قرار دهید) تا شبیه پرهای یک قوی زیبا در آید.یک سیب قرمز را نیز به همین صورت درست کنید.

هم می توانید این دو سیب را بر روی سیب های دیگر یا میوه های دیگر قرار دهید وهم با بر داشتن لایه ای از زیر سیب وقرار دادن آن با خلال دندان در جلوی پرهای قو آن را کامل کرده وبه شکل دو قوی زرد وقرمزدر کنار میوه ها قرار دهید.

2- چند عدد سیب سرخ را در ظرفی بچینید و همراه با آنها آجیل هایی مثل گردو و بادام درسته قرار دهید و برای زیبایی بیشتر می‌توانید مانند شکل از شکلات یا بیسکویت های زیبا یا از شمع های مختلف و رنگی نیز استفاده کنید
 
 
 
3- پرتقال را از اطراف ودور تا دور، دورانی مثل سیب پوست کرده وجدا کنید.پرتقال پوست شده را از وسط کاملا باز کرده وپوست آن را به شکل گل در آورده در وسط آن قرار دهیدوروی میوه های با پوست یا وسط ظرف میوه های پوست شده ی آماده قرار دهید .
 
 
 
4-  پرتقالهای پوست شده ی آماده را از هم جدا کرده وبا میوه های پوست شده ی دیگر مثل سیب وکیوی وآناناس وخیار حلقه وخورد شده به طور جدا گانه در ظرفهای چند قسمتی یا ظرف گردی که خودتان آنها را جدا گانه می چینید قرار داده وبرای پذیرایی با یک چنگال آماده کنید.
 
 
 
تهیه و تدوین:گروه سبک زندگی سیمرغ- زهرا پهلوان زاده
اختصاصی سیمرغ

برچسب‌ها: دانلود رایگان, دانلود رایگان کتاب آموزش سفره آرایی, دانلود رایگان آموزش سفره آرایی و میوه آرایی, دانلود رایگان نرم افزار سفره آرایی, سفره آرایی و میوه آرایی, آموزش سفره
+ نوشته شده در  دوشنبه دوم مرداد 1391ساعت 15:28  توسط انوشه  | 

میوه آرایی هویج

هویج‌های براق شده را می‌توانید برای تزیین مرغ،‌ دور ظرف چیده و یا به عنوان مخلفات و یا پیش غذا برای انواع غذاها استفاده کنید.

 
مواد لازم برای 4 نفر به عنوان پیش غذا:

هویج پوست کنده: نیم کیلو

کره بدون نمک یا مارگارین: 3- 2 قاشق غذاخوری

نمک: یک قاشق چای‌خوری

آب مرغ:‌ یک سوم پیمانه

شکر: یک قاشق غذاخوری سرپر

طرز تهیه

• هویج‌ها را به صورت اریب، مطابق شکل برش دهید .سعی کنید تا حد امکان هویج‌ها را یکسان برش دهید تا به طور یکنواخت بپزند.

• کره را درون تابه‌ای روی حرارت متوسط ذوب کرده و هویج‌ها را درون آن ریخته هم بزنید، سپس حرارت را کم کنید.

• روی هویج‌ها نمک ریخته و هم بزنید و 4- 3 دقیقه آن‌ها را سرخ کنید.

• شکر را اضافه کرده و مجدد هم بزنید.

• در مرحله آخر، آب مرغ را اضافه کرده،‌ درب ظرف را گذاشته و تا حدود 3 دقیقه دیگر آن‌ها را بپزید.

• درب ظرف را برداشته، هویج‌ها را هم بزنید و صبر کنید تا اکثر آب درون ظرف بخار شود.

• ظرف را از روی اجاق برداشته و آن را بچشید و در صورت لزوم نمک و یا شکر بیشتر به آن اضافه کنید.
 
منبع:hamshahrionline.ir 
 

برچسب‌ها: سفره آرایی ساده, سفره آرایی سالاد, سفره آرایی سالاد فصل, سفره آرایی, سالاد الویه, تزئین سالاد, سفره آرایی با سالاد, سفره آرایی سنتی, سفره ارايي ساناز مينايي, سفره آرایی سفره عقد, سفره آرایی شام, سفره
+ نوشته شده در  دوشنبه دوم مرداد 1391ساعت 15:24  توسط انوشه  | 

سفره ارایی تشریفاتی

این گالری ,تصاویری از نمونه جدید چیدمان یک میز پذیرائی ,برای میهمانی های رسمی است .......
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 تهیه و تدوین :گروه سبک زندگی سیمرغ
اختصاصی سیمرغ

برچسب‌ها: لوازم سفره آرایی, فروش لوازم سفره آرایی, خرید لوازم سفره آرایی, سفره آرایی افطار, سفره آرایی برای افطار, سفره آرایی افطاری, سفره آرایی, الویه, سالاد الویه, ابزار سفره آرایی, خرید اینترنتی ابزار سفره
+ نوشته شده در  دوشنبه دوم مرداد 1391ساعت 11:11  توسط انوشه  | 

سفره آرایی برای ساندویچ

+ نوشته شده در  دوشنبه دوم مرداد 1391ساعت 11:9  توسط انوشه  | 

بهترین متدهای سفره آرایی

همه می‌دانیم مواد اولیه‌ای كه از آن در منازل، رستوران‌ها و هتل‌ها غذا تهیه می‌شود اكثرا مشابه یا عین هم هستند و از لحاظ نوع جنس تفاوت قابل ملاحظه‌ای ندارند. حتی طعم آنها هم پس از طبخ در ذائقه‌ها تقریبا یكسان احساس می‌شود، اما صرف‌نظر از مهارت آشپزی، هنر تزئین غذا و انتخاب موادی كه دور غذای اصلی می‌دهند و طرز چیدن و رنگ و آرایش آن، مطلبی است كه رویت و جلوه غذا را به مقیاس وسیعی در سطح بالاتری ارائه می‌دهد.

اصولا شیوه عرضه كردن هنر، خود هنری است در خور اهمیت و شایان توجه. این مساله در همه شوون زندگی از قبیل امور خانه‌داری و تاسیسات ساختمانی و احداث باغ‌ها و باغچه‌ها و گل‌فروشی‌ها و موارد دیگر، حساس و چشمگیر است و حتی مشاغل مربوط به اصناف و طبقات مختلف را در بر می‌گیرد، اما مهم‌ترین و حساس‌ترین مورد آن را در هنر تزئین و دكور غذا و سرویس و وسایل مربوط به آن می‌توان مشاهده كرد. با توجه به این كه رستوران هتل جایی است كه گذشته از مصرف مواد اولیه سالم و خوب و قابل اعتماد، هنر آشپز متخصص، در انظار مسافران به خوبی نمایان می‌شود. از این رو باید شیوه‌های ظریف و دلپسند عرضه كردن هنر را به كار گرفته و غذایی سرو كرد كه شكل و رنگ و رویت آن، زینت‌بخش‌ میزهای غذاخوری و برازنده ذوق و سلیقه و طبع مشتریان باشد. 

باید دانست كه وسایل و سرویس روی میزها، امر جداگانه‌ای نیست و رعایت همه این نكات است كه تواما به میزهای پذیرایی رستوران هتل، حال و جلوه خاصی می‌بخشد و ذوق و اشتهای میهمانان را برمی‌انگیزد. به این منظور است كه وسایل مورد احتیاج هتل‌ها را از نوع و جنس مرغوب و عالی انتخاب می‌كنند كه در خور شان و منزلت رستوران هتل باشد. 

وانگهی وسایل پذیرایی هر كدام مورد استفاده مخصوص به خود را دارد و برای غذای مشخصی ساخته شده است. مثلا اگر برنج را در كاسه‌ای و سوپ را در بشقاب تخت بریزیم و جلوی میهمان بگذاریم، نه‌تنها بسیار ناپسند است، بلكه موجب ناراحتی میهمان خواهد بود. یا یك دسر بستنی را به جای ظرف مناسب خود، در یك پیش دستی تخت جلوی مهمان بگذاریم. این بستنی هر قدر هم كه خوب و خوش‌رویت و خوشمزه باشد نمی‌توان آن را به راحتی از بشقاب تخت با قاشق برداشت. اما غذای بیفتك را می‌شود در بشقاب تخت قرار داد ولی چنانچه دور آن را به منظور تزیین یا تنوع و تغییر ذائقه چیزی از قبیل سبزیجات و غیره نچینید و در شكل دادن به غذای اصلی سلیقه‌ای به كار نبرید، مسلما مطبوع طبع نخواهد بود و زحمت تهیه بیفتك را هر قدر هم كه خوش طعم و خوب پخته شده باشد، بی‌ارزش خواهد ساخت.با توجه به این نكات باید تزیین و دكور غذا و قشنگ جلوه دادن آن را از ضروریات هنر آشپزی دانست و دقت و تجربه و سلیقه بانوان و آشپزان را ارزشمند كرد. آن چنان كه دستمال سفره را با شكل‌‌های زیبا و گل‌های زینتی را با طرز خاصی روی میز می‌گذارند یا رومیزی و دستمال سفره را از رنگ‌های شاد انتخاب می‌كنند. هر یك از این سلیقه‌ها در نوع خود، حكم تزیینی را دارد كه زینت بخش سفره‌ها و دكور روی میزهای غذا می‌شود. 

همچنین با ممارست و ورزیدگی در ابتكار عمل، می‌توان هر روز نوعی وسیله تزئین و تنوع دكور غذا را مهیا كرد. البته اجرای این برنامه به هزینه گزافی هم نیاز ندارد و از نظر مالی، تحمیلی به بودجه خانواده محسوب نخواهد شد

به هر حال، دكور و رنگ و شكل غذا از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، نظات و بهداشت و طعم و بوی غذا نیز از اهم مطالب مورد توجه است كه حتما باید مدنظر گرفت و به دقت مراعات كرد، تا بتوان با اطمینان كامل و بدون دغدغه خاطر، غذای مورد پسند را سرو كرد و جلوی میهمانان گذاشت تا با میل و رغبت و اشتهای كامل به خوردن آن مشغول شوند
 
 
منبع:www.jamejamonline
 

برچسب‌ها: سفره آرایی میز غذا, سفره آرایی و تزیین میز غذا, سفره آرایی, کودکان, چگونه سفره آرایی کنیم, گل آرایی سفره عقد, آموزش گل آرایی سفره عقد, سفره آرایی با گوجه, قیمت وسایل سفره آرایی, سفره آرایی عقد, سفره آرایی خانوا
+ نوشته شده در  دوشنبه دوم مرداد 1391ساعت 11:6  توسط انوشه  | 

میوه ارایی اناناس یرای شب یلدا

1- آناناس را با تاجش به شکل عمودی و از طول نصف کرده و داخل هر کدام را خالی کنید و آناناسها را نگینی و چهار گوش خورد نمایید .داخل یکی را ، از آناناسهای نگینی و چند دانه انگور در لابه لای آنها پر کنید و بقیه را برای زدن به سیخهای چوبی کوچک کنار بگذارید. به سیخهای نازک کباب چوبی یک تکه آناناس ،یک حلقه موز ، یک تکه سیب ،یک حلقه کیوی ،نصف پر پرتقال را با فاصله رد کنید و یک عدد انگور درشت هم به نوک سیخ بزنید ،سپس در ظرفی که می تواند سیلور یا کریستال مناسب باشد دو آناناس را به طوری که یکی پر از مخلوط آناناسهای خورد شده و انگور است و دیگری رابرعکس گذاشته واین سیخها را در آن فرو کرده قرار دهید .می توانید این سیخهای میوه ای را اطراف آناناس پر نیز فرو کنید. همچنین میتوانید این کار را بر روی خربزه یا هندوانه نیز انجام دهید.به شکلها توجه فرمایید

 

 

 


2-پوست آناناس را با چاقویی تیز یا لیزری برداشته و قسمت لیمویی رنگ آن را از بالا دور تا دور اریب مثل گردنه هایی بر روی یک کوه آناناسی به پایین در بیاورید که برای این کار می توانید ابتدا با نوک چاقو این حالت مار پیچی را روی آناناس ایجاد کرده و سپس زیر هر کدام را خالی کنید .البته این روش مربوط به کسانی است که از وسایل و لوازم مخصوص تزیین میوه ها نداشته باشند چرا که با چاقوهای مخصوص این کاربسیار سریع تر وراحت تر میشود به انواع میوه ها شکل داد.
 
 
 
3-آناناسها را به مربع هایی هم اندازه و نسبتا نازک و بزرگ برش دهید و سه تکه از آن را بر داشته و بین آنها را یا خامه ی شیرین شده همراه با پودر نارگیل یا پسته و یا بستنی وانیلی گذاشته و به تعداد درون ظرفی چیده ودر سفره یلدایی خود قرار دهید.
 
 
4- آناناسها را که از پوست جدا کرده اید می توانید با انواع قالبهای کوچک شیرینی شکل داده و به سیخهای کوچک کبابی چوبی بزنید ودر ظرفی چیده و در سفره ی خود جای دهید.
 
 
5-آناناس را ایستاده و از عرض طوری برش دهید که دو سوم در پایین و یک سوم آن به همراه کلاهک آن در قسمت بالا قرار گیرد سپس داخل آن را خالی کرده و از بستنی زعفرانی پر کنید . یک سیخ کباب چوبی در داخل و مرکز آن قرار داده و قسمت بالایی به همراه کلاهک را بر روی آن آزاد قرار دهید یعنی محکم نکنید تا مثل دربی نیمه باز بر روی نیمه ی دیگر قرار گیرد.داخل آناناس را بسته به سلیقه ی شخصی خود از هر میوه ی خورد شده و یا فقط آناناس هم می توانید پر کنید.

 
 
تهیه و تدوین:گروه سبک زندگی سیمرغ-زهرا پهلوان زاده
اختصاصی سیمرغ

برچسب‌ها: طرح های سفره آرایی, سفره آرایی زیبا, سفره آرایی های زیبا, سفره آرایی دستمال سفره, کلاس سفره آرایی در تهران
+ نوشته شده در  دوشنبه دوم مرداد 1391ساعت 11:3  توسط انوشه  | 

سفره آرایی برای مهمانان ویژه

چيدمان در سفره هاى مستطيل شكل گل‌ها را در وسط عرض مستطیل قرار می‌دهیم. در سفره‌های مربع‌شكل، از یك گوشه آن استفاده می‌كنیم. در صورت استفاده از گلدان، باید حداكثر شاخه‌های گل 20 سانتی‌متر باشد. 

ابتدا بشقاب پلوخوری كه بشقاب اصلی است را روی میز می‌گذاریم. سپس بشقاب سوپ‌خوری را قرار داده، چنگال و قاشق را در كنار سفره قرار می‌دهیم. سپس كارد را می‌گذاریم، بشقاب‌های سالادخوری را با دستمال سفره در سمت چپ قرار می‌دهیم.

اگر قصد استفاده از شمع را در سفره دارید، می‌توان دستمال‌ها را در حالی كه شمع یا شمعدان است، قرار دهید و به این شكل، سفره را تزئین كنید. 

 

لیوان در سمت راست قرار می‌گیرد، برای تزئین آن دستمال كاغذی را پهن می‌كنیم و از وسط می‌گیریم و داخل لیوان قرار می‌دهیم.
 
 
منبع:www.biainja.wordpress.com
 

برچسب‌ها: میوه آرایی, میوه آرایی سفره عقد, آموزش میوه آرایی سفره عقد, عکس میوه آرایی سفره عقد, میوه آرایی در سفره عقد, میوه آرایی و سفره آرایی, آموزش میوه آرایی و سفره آرایی, دانلود رایگان آموزش سفره آرایی و میوه آرای
+ نوشته شده در  دوشنبه دوم مرداد 1391ساعت 11:1  توسط انوشه  | 

قنبر پلو برای سفره آرایی ماه رمضان

قنبر پلو غذایی خوشمزه بر سر سفره سحری شیرازی‌ها

 
این غذا بسیار مناسب است برای سفره سحری که در بین شیرازیها جایگاه خاصی در سفره های سحری دارد.
 
 
این غذا بسیار مناسب است برای سفره سحری که در بین شیرازیها جایگاه خاصی در سفره های سحری دارد.  

مواد لازم برای چهار نفر

یك كیلو گوشت چرخ‌كرده

چهار فنجان برنج

یك عدد پیاز

یك قاشق غذاخوری نمك

یك قاشق چای‌خوری زردچوبه

آرد نخودچی به میزان دلخواه

200 گرم كشمش

روغن

دو قاشق غذاخوری رب انار

یك قاشق غذاخوری شیره انگور

100 گرم گردو
 
 
طرز تهیه

گوشت را به همراه كمی نمك و زردچوبه ورز داده و پس از مخلوط كردن با آردنخودچی آن را به شكل كوفته در اندازه‌های كوچك درآورده و در روغن سرخ كنید. در تابه‌ای دیگر گردو، پیاز و كشمش را سرخ كرده و برنج صاف شده را درقابلمه ریخته، کوفته ها، گردو، پیازداغ و کشمش سرخ شده را لابه‌لای برنج ریخته و كمی رب انار تفت داده شده همراه شیره انگور روی برنج بریزید تا به مدت 15 دقیقه دم بكشد.

 

 
منبع: iran-newspaper.com

برچسب‌ها: عکس های سفره آرایی و میوه آرایی, میوه آرایی با موز, میوه آرایی با خیار, دانلود فیلم میوه آرایی, دانلود فیلم آموزش میوه آرایی, میوه آرایی و غذا آرایی, میوه آرایی, عکس, عکس هایی از میوه آرایی, عکس از میوه آرایی
+ نوشته شده در  دوشنبه دوم مرداد 1391ساعت 10:59  توسط انوشه  | 

سفره آرایی تخم مرغ به شکل زیبا

نکته : نقاشی روی تخم مرغها را هم می توانید با مداد شمعی، آب رنگ، گواش و مداد رنگی انجام دهید و هم دور تخم مرغها را قبل از جوشاندن پار چه های رنگی که رنگ می دهد پیچیده، با نخ دور تا دور آنها را محکم کنید و داخل ظرف آب جوش بجوشانید تا به شکلهای جالبی آنها رنگ آمیزی شوند.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
6-روی آنها اسکناس های بازی بچه ها را بچسبانید و یا اسکناسهای حقیقی چسبانیده و به بچه ها هدیه دهید فقط توجه داشته باشید که اگر از اسکناسهای حقیقی برای عیدی دادن به بچه ها بر روی تخم مرغ ها می چسبانید تنها در چند جای آن و به مقدار خیلی کم عسل بزنید تا به راحتی اسکناس جدا شده و موقع جدا شدن پاره نشود.
 
 
 
7- می توانید از تخم بلدر چینهای کوچک رنگ شده نیز در کنار تخم مرغها استفاده کنید.
 
 
 
8-تخم مرغها را همینطور ساده یا رنگ شده داخل سلفونهای کوچک گذاشته و با روبانهای رنگی بالای آن را پاپیون کنید.
 
9-از گلهای پارچه ای کوچک آماده به همراه نوارهای رنگی جهت تزیین تخم مرغها استفاده نمایید.
 
 
 
10-از تخم مرغ شانسی ها یی که از شکلات و سکه پر کرده اید برای هدیه دادن به بچه ها نیز می توانید بر سر سفره هفت سین عید نوروز قرار دهید.
 
 
 
 
11-می توانید از مادر بزرگهای مهربان کمک گرفته و مثل بافت کلاه عمل کرده، روی تخم مرغ ها را بوسیله ی کامواهای رنگی بپوشانید.
 
 
 
 
12- روی تخم مرغ ها شمع  باریک و سبک گذاشته و آنها را برسر سفره هفت سین عید نوروز روشن کنید.
 
 
 
 13- با استفاده از چسب مایع و غلات مثل برنج ،گندم و جو و حبوبات آنها را تزیین کنید
.
 
«بالندگیم را مدیون خالقی هستم که آغاز هر سال نماد باروری را بر سر سفره ی هفت سینم می نشاند »
 
تهیه وتدوین: گروه سبک زندگی سیمرغ- زهرا پهلوان زاده
اختصاصی سیمرغ

برچسب‌ها: میوه آرایی شب چله, آموزش میوه آرایی شب چله, چاقوی, میوه آرایی, میوه آرایی شب یلدا, میوه آرایی شب یلدا برای عروس, میوه آرایی سیب, میوه آرایی با سیب, میوه آرایی ساده, آموزش میوه آرایی شب یلدا, دانلود آموزش میوه آ
+ نوشته شده در  دوشنبه دوم مرداد 1391ساعت 10:44  توسط انوشه  | 

اصول سفره آرایی برای مهمانها

میـهـمانـی دادن و میـهـمـانـی رفـتـن نـیـز بـه نوبه خود واجد آداب و اصول اساسی است که می بایست به دقت رعایت گـردند تـا اوقــات مــفـرح، بــی خطر و بیاد ماندنی هم برای میزبان و هم میهمانان فراهم آید. آیا می خواهید میزبانی شما در همه جهات تمام و کمال باشد؟ این مقاله به شما کمک می کند تا یک میهمانی بی نقص داشته باشید.

1 - اول ببینید چه تعداد مهمان دارید. اگر تعداد بچه ها زیاد باشد، می توانید یک میز مخصوص فقط برای بچه ها بچینید. اما اگر می خواهید که بچه ها هم سر همان میز اصلی بنشینند، اگر بچه های خیلی کوچک هم در جمع وجود داشته باشد، باید از صندلی های مخصوص کودکان استفاده کنید.

2 - تعیین کنید که چه تعداد از مهمانان می نشینند. برای راحتی بیشتر پدر و مادرها بهتر است پیش فرزندانشان بنشینند. اگر مهمان مرد هم باشد، مطابق اصول باید سمت راست میزبان زن بنشیند و اگر مهمان زن در بین مهمانان باشد باید سمت راست میزبان مرد بنشیند. برای مهمانی های بزرگ باید ببینید چه کسانی بهتر با هم ارتباط دارند و آنها را پیش هم بنشانید. خیلی ها دوست دارند مردها و زن ها یکی درمیان بنشینند اما لازم نیست.

3 - تصمیم بگیرید که می خواهید از رومیزی استفاده کنید یا خیر. اگر رومیزیتان سفید و جنس آن لیز باشد لازم است که زیر آن حتماً چیزی بیندازید که روی میز لیز نخورد. رومیزی باید تقریباً به اندازه ۳۰ سانتیمتر از میز آویزان باشد. اگر شامتان بوفه است، رومیزی باید تا زمین باشد.

4 - وقتی رومیزی را تنظیم کردید می توانید میز را بچینید. با تا کردن دستمال ها شروع کنید و آنها را در وسط جای نشستن هر مهمان قرار دهید.

5 - چنگال بزرگ را در سمت چپ دستمال و چنگال کوچک سالاد را در سمت چپ چاقوی بزرگ قرار دهید.

6 - یک بشقاب مخصوص سالاد در سمت چپ چاقوها بگذارید. بشقاب غذا وقتی مهمانان می نشسنند نباید روی میز باشد.

7 - یک چاقو در سمت راست دستمال بگذارید طوریکه قسمت برش دهنده آن به سمت بشقاب باشد. اگر غذایتان استیک یا مرغ است می توانید از چاقوی استیک هم استفاده کنید.

8 - اگر سوپ و سالاد هم دارید تعداد قاشق هایی که روی میز می گذارید باید دو عدد باشد. قاشق کوچک دسرخوری باید در سمت راست چاقو و قاشق سوپ خوری باید در سمت راست قاشق دسرخوری باشد. همچنین می توانید قاشق دسرخوری را درست موقع سرو دسر روی میز بگذارید.

9 - بشقاب نان را با یک چاقوی کره خوری در فاصله ۵ سانتیمتری بالای چنگالها بگذارید.

10 - لیوان آب را در فاصله ۵ سانتیمتری بالای چاقوها بگذارید. در سمت راست این لیوان می توانید گیلاس نوشیدنی را قرار دهید.

11 - اگر قهوه یا چای هم سرو می کنید، یک فنجان در سمت راست همه این وسائل و یک قاشق چای خوری در سمت راست فنجان قرار دهید.

12 - هیچوقت دو نفری را که همیشه کارشان به بحث های طولانی و بد می کشد را کنار هم ننشانید.

13 - حداقل سه چهار ساعت قبل از برگزاری مهمانی میوه ها را با سلیقه تمام در ظرف یا سبد میوه بچینید.

14 - برای زیباتر شدن ظرف میوه میتوانید از برگ و گل طبیعی برای تزیین استفاده نمایید.

15 - میوه انار را می توانید بصورت دانه شده سرو نمایید.

16 - میز غذا را می توانید پیش از ورود مهمانان آماده نمایید.

17 - هر وسیله ای که با دست راست گرفته می شود مانند کارد، قاشق و لیوان طرف راست و هر چه با دست چپ گرفته می شود مانند چنگال طرف چپ بگذارید.

18 - وسط میز را می توانید با یک گلدان گل تزیین نمایید.

19 - بر سر سفره غذا گلهایی را که دارای عطر تند هستند مانند گل مریم قرار ندهید زیرا عطر تند گل با عطر غذاها قاطی شده و بوی نامناسبی ایجاد می کند.

20 - سعی کنید ظرفهایی که در مهمانی استفاده می کنید از لحاظ جنس، رنگ و مدل با هم هماهنگی داشته باشد.

21 - برای مهمانی شام می توانید شمعدان را در دو طرف طولی میز قرار داده و در هنگام صرف شام از نور سالن کم کرده و شمعها را روشن نمایید.

22 - برای چیدن میز نهار احتیاج به شمعدان نیست و به جای گلدان می توانید یک ظرف میوه وسط میز بگذارید.

23 - برای چیدن میز صبحانه از یک رومیزی زیبا استفاده نمایید و یک گلدان گل در وسط میز قرار دهید.برای هر فرد یک فنجان و نعلبکی چایخوری ، کارد کره خوری و قاشق مربا خوری و دستمال اختصاصی بگذارید.

24 - اگر برای گرم کردن نان از تستر استفاده می کنید دستگاه را نزدیک میز صبحانه قرار دهید.

25 - شما می توانید با هر چه در منزل دارید غذا را از سادگی در آورده و جلوه خاصی به آن بدهید. مثلا روی دیس برنج را با زعفران ، کشمش ، زرشک ، خلال پسته و پرتقال تزیین نمایید.

26 - روی کاسه ماست را با برگهای نعناع ، زعفران و پودر گل سرخ تزیین نمایید.

27 - برای سبد سبزی نیز می توانید تربچه و پیازچه را برش زده و داخل آب سرد بگذارید تا کاملا باز شود و سپس برای تزیین روی سبزی از آن استفاده نمایید.

28 - برای مهمانی نهار معمولا پیش از نهار هیچگونه پذیرایی انجام نمی شود و شاید فقط یک فنجان چای یا شربت، زیرا فاصله ورود مهمانان تا صرف نهار کوتاه است اشتهای آنان با پذیرایی قبل از نهار از بین میرود. بعد از نهار اول با شیرینی و چای و دسر و سپس با میوه و آجیل پذیرایی انجام می شود.

29 - برای مهمانی شام در فصل تابستان با آب میوه خنک یا فالوده و بستنی پذیرایی را شروع نمایید و شیرینی و چای را برای بعد از شام بگذارید. در فصل زمستان با شیر کاکایو، قهوه و چای همراه با شیرینی پذیرایی را آغاز نمایید.

30 - پس از صرف غذا مهمان را تنها نگذارید و سرگرم ظرف شستن و نظافت نشوید. حتی اگر مهمان خودمانی باشد، نظافت و ظرف شستن در حضور او کار نابجایی است زیرا اصل برگزاری مهمانی بر اساس دیدن و رفع دلتنگی است نه خوردن و جمع کردن و شستن.

31 - بهتر است آقا و خانم میزبان در انتهای میز غذا خوری و یا در وسط میز روبروی یکدیگر بنشینند.

32 - زوج متاهل باید روبروی یکدیگر و زوج نامزد باید در کنار یکدیگر بنشیند.

33 - باید سعی شود که گروهای سنی در کنار یکدیگر بنشینند به طوری که بزرگ ترهای فامیل در راس میز و جوانتر ها در سمت دیگر.

34 - غذا باید در جهت عقربه های ساعت و از چپ به راست سرو گردد و ظروف غذا باید از سمت راست مهمانها جمع آوری کرد.



گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
ارسالی کاربران

برچسب‌ها: میوه آرایی با موز, میوه آرایی برای مهمانی, لوازم میوه آرایی, میوه آرایی انار, ابزار میوه آرایی, خرید ابزار میوه آرایی, عکسهایی از میوه آرایی, تصاویری از میوه آرایی, میوه آرایی تولد, میوه آرایی تربچه, میوه آرایی
+ نوشته شده در  دوشنبه دوم مرداد 1391ساعت 10:40  توسط انوشه  | 

زیباترین غذاها برای تزئین سفره افطاری

در سفره حلیم، حلوا‌، شله زرد، خرما‌، پنیر‌، مربا‌، آش‌، کتلت‌، سوپ‌، نان و چای داریم.

تزئین حلوا :
 ابتدا آن را بصورت کپه در می‌آوریم و به آن مدل گل هشت برگ می‌دهیم. با استفاده از وسیله ای خاص به حلوا شکل می‌دهیم. حلوا را داخل قیف قرار می‌دهیم و بصورت گلبرگ روی حلوای تزئین شده‌، می‌ریزیم.

تزئینشله زرد :
یک شابلون یا علی را روی شله زرد قرار داده، مقداری دار چین روی شابلون می‌ریزیم‌، سپس شابلون را آهسته بر می‌داریم، کلمه یا علی روی شله زرد افتاده است.

چیدمان سفره
 در سفره‌های بیضی شکل‌، در دو سر بیضی از گل استفاده می‌شود.
در سفره‌های
مستطیل شکل، گلها را در وسط عرض مستطیل قرار می‌دهیم.
در سفره‌های
مربع شکل‌، از یک گوشه آن استفاده می‌کنیم.
در صورت استفاده از گلدان‌، باید حداکثر شاخه‌های گل ۲۰ سانتی متر باشد.

ابتدا
بشقاب پلو خوری که بشقاب اصلی است را روی میز می‌گذاریم. سپس بشقاب سوپ خوری را قرار داده‌، چنگال و قاشق را در کنار سفره قرار می‌دهیم، سپس کارد را می‌گذاریم. بشقابهای سالاد خوری را با دستمال سفره در سمت چپ قرار می‌دهیم.

یک دستمال سفره را به صورت نیلوفر درست می‌کنیم،
بدین صورت که : دستمال سفره را از پشت گوشه دیگر به صورت مثلث تا می‌زنیم ( یعنی از هر طرفی که چهارگوشه می‌شود یک تا می‌زنیم ) مجدداً مثلثهایی را که تا زدیم‌، به رو بر می‌گردانیم. سپس گوشه‌های این مثلث را از زیر بیرون می‌کشیم این دستمال سفره به شکل گل نیلوفر در می‌آید. این دستمال سفره را می‌توان در بیرون از بشقاب یا در داخل بشقاب تزئین نمود.

اگر قصد استفاده از
شمع را در سفره دارید، می‌توان دستمالها را در جائی که شمع یا شمعدان است قرار دهید و به این شکل سفره را تزئین کنید.

لیوان درست راست
قرار می‌گیرد، برای تزئین آن دستمال کاغذی را پهن می‌کنیم و از وسط آنرا بر می‌داریم و بشکل یک گل داخل لیوان قرار می‌دهیم.

روش دیگر برای تزئین دستمال کاغذی:
دستمال کاغذی را پلیسه می‌کنیم و از وسط می‌گیریم و داخل لیوان قرار می‌دهیم. دو عدد دستمال کاغذی را در دو طرف سفره قرار می‌دهیم و شمعدانی را در داخل آن قرار می‌دهیم.
بنابر این می‌توان با سلیقه‌های مختلف و رعایت سفره آرایی‌، سفره را تزئین نمود. 

 

چیدمان مواد غذایی در سفره  
برای پیش نیاز غذا بایستی از سوپ استفاده کرد. سوپ را طوری در سفره قرار می‌دهیم که در دسترس تمام میهمانات باشد. بعد از سوپ می‌توان از ترشی‌ها استفاده کرد.

غذای اصلی سفره برنج است‌. کتلت را در کنار برنج قرار داده و ماهی را نیز در کنار آنها قرار می‌دهیم.

چنانچه
دو نوع غذای مشابه داشته باشیم، آنها را در دو طرف سفره قرار می‌دهیم، نان را در گوشه سفره قرار می‌دهیم، به تعداد مهمانها در کنار هر بشقاب‌، ماست قرار می‌دهیم (ماست در سمت چپ بشقاب قرار می‌گیرد).

آب و دوغ را نزدیک میزبان قرار می‌دهیم
تا بتواند لیوانهای مهمانان را پر کند. البته تمام این مسائل بستگی به ذوق و سلیقه و امکانات شما دارد.

 

منبع : بانو

برچسب‌ها: میوه آرایی با نارگیل, میوه آرایی مجالس, میوه آرایی, مهدی پور, میوه آرایی کیوی, میوه آرایی با کیوی, گالری میوه آرایی, میوه آرایی با گل, میوه آرایی طالبی, طرز میوه آرایی, طریقه میوه آرایی, میوه آرایی های زیبا, میوه
+ نوشته شده در  دوشنبه دوم مرداد 1391ساعت 10:38  توسط انوشه  | 

سفره آرایی سفره افطار

در سفره حلیم، حلوا‌، شله زرد، خرما‌، پنیر‌، مربا‌، آش‌، کتلت‌، سوپ‌، نان و چای داریم.

تزئین حلوا :
 ابتدا آن را بصورت کپه در می‌آوریم و به آن مدل گل هشت برگ می‌دهیم. با استفاده از وسیله ای خاص به حلوا شکل می‌دهیم. حلوا را داخل قیف قرار می‌دهیم و بصورت گلبرگ روی حلوای تزئین شده‌، می‌ریزیم.

تزئینشله زرد :
یک شابلون یا علی را روی شله زرد قرار داده، مقداری دار چین روی شابلون می‌ریزیم‌، سپس شابلون را آهسته بر می‌داریم، کلمه یا علی روی شله زرد افتاده است.

چیدمان سفره
 در سفره‌های بیضی شکل‌، در دو سر بیضی از گل استفاده می‌شود.
در سفره‌های
مستطیل شکل، گلها را در وسط عرض مستطیل قرار می‌دهیم.
در سفره‌های
مربع شکل‌، از یک گوشه آن استفاده می‌کنیم.
در صورت استفاده از گلدان‌، باید حداکثر شاخه‌های گل ۲۰ سانتی متر باشد.

ابتدا
بشقاب پلو خوری که بشقاب اصلی است را روی میز می‌گذاریم. سپس بشقاب سوپ خوری را قرار داده‌، چنگال و قاشق را در کنار سفره قرار می‌دهیم، سپس کارد را می‌گذاریم. بشقابهای سالاد خوری را با دستمال سفره در سمت چپ قرار می‌دهیم.

یک دستمال سفره را به صورت نیلوفر درست می‌کنیم،
بدین صورت که : دستمال سفره را از پشت گوشه دیگر به صورت مثلث تا می‌زنیم ( یعنی از هر طرفی که چهارگوشه می‌شود یک تا می‌زنیم ) مجدداً مثلثهایی را که تا زدیم‌، به رو بر می‌گردانیم. سپس گوشه‌های این مثلث را از زیر بیرون می‌کشیم این دستمال سفره به شکل گل نیلوفر در می‌آید. این دستمال سفره را می‌توان در بیرون از بشقاب یا در داخل بشقاب تزئین نمود.

اگر قصد استفاده از
شمع را در سفره دارید، می‌توان دستمالها را در جائی که شمع یا شمعدان است قرار دهید و به این شکل سفره را تزئین کنید.

لیوان درست راست
قرار می‌گیرد، برای تزئین آن دستمال کاغذی را پهن می‌کنیم و از وسط آنرا بر می‌داریم و بشکل یک گل داخل لیوان قرار می‌دهیم.

روش دیگر برای تزئین دستمال کاغذی:
دستمال کاغذی را پلیسه می‌کنیم و از وسط می‌گیریم و داخل لیوان قرار می‌دهیم. دو عدد دستمال کاغذی را در دو طرف سفره قرار می‌دهیم و شمعدانی را در داخل آن قرار می‌دهیم.
بنابر این می‌توان با سلیقه‌های مختلف و رعایت سفره آرایی‌، سفره را تزئین نمود. 

 

چیدمان مواد غذایی در سفره  
برای پیش نیاز غذا بایستی از سوپ استفاده کرد. سوپ را طوری در سفره قرار می‌دهیم که در دسترس تمام میهمانات باشد. بعد از سوپ می‌توان از ترشی‌ها استفاده کرد.

غذای اصلی سفره برنج است‌. کتلت را در کنار برنج قرار داده و ماهی را نیز در کنار آنها قرار می‌دهیم.

چنانچه
دو نوع غذای مشابه داشته باشیم، آنها را در دو طرف سفره قرار می‌دهیم، نان را در گوشه سفره قرار می‌دهیم، به تعداد مهمانها در کنار هر بشقاب‌، ماست قرار می‌دهیم (ماست در سمت چپ بشقاب قرار می‌گیرد).

آب و دوغ را نزدیک میزبان قرار می‌دهیم
تا بتواند لیوانهای مهمانان را پر کند. البته تمام این مسائل بستگی به ذوق و سلیقه و امکانات شما دارد.

 

منبع : بانو
 


برچسب‌ها: میوه آرایی با موز, میوه آرایی برای مهمانی, لوازم میوه آرایی, میوه آرایی انار, ابزار میوه آرایی, خرید ابزار میوه آرایی, عکسهایی از میوه آرایی, تصاویری از میوه آرایی, میوه آرایی تولد, میوه آرایی تربچه, میوه آرایی
+ نوشته شده در  یکشنبه یکم مرداد 1391ساعت 20:0  توسط انوشه  | 

3 روش سفره آرایی میز غذا برای مهمان(+عکس)

تزئین یک میز شام مرتب و شیک برای مهمان
3 روش تزئین میز غذا برای مهمان
با ایده های ساده و آسان ما میز شام بسیار زیبایی برای مهمان هایتان تزئین کنید. این ایده ما شامل یک میز قهوه است که دورتا دور آن از بالش و کوسن استفاده کرده ایم. سعی کنید از رنگهای ملایم همراه با یک رنگ ثابت استفاده کنید. دستمال های غذا را از درازا تا کنید، و آنها را از لبه میز آویزان کنید.
 
قسمت مرکزی میز را با یک کاردستی تزئین کنید
3 روش تزئین میز غذا برای مهمان
یک گلدان بلور یا کریستال را از گل خشک یا ترکه های درخت حیاطتتان پر کنید. یک کاغذ باریک ببرید و دورتادور گلدان بپیچید و با طناب های تزئینی یا نخ چندلا محکم آن را ببندید. سپس یک کاشی یا سرامیکی که سطح سنگی یا تزئینی دارد و یا حتی پارچه ای که با سنگهای زینتی تزئین شده را روی میز بگذارید و گلدان را در قسمت گوشه آن قرار دهید.
یک فضای تزئینی زیبا در گوشه ای از میز خلق کنید
3 روش تزئین میز غذا برای مهمان
به این منظور باید به دنبال ظروف یا وسایل دیگری(حتی تخم مرغ) که دارای انحنا هستند بگردیم. ظاهر وسایل را با تزئیناتی که روی آنها انجام می دهیم تغییر دهیم . مثلا می توانیم از پایه تخم مرغ و وسایل تزئینی دیگر استفاده کنیم.
با خوراکی های موجود مثل تخم مرغ میز غذا را تزئین کنید.
3 روش تزئین میز غذا برای مهمان
یک عدد تخم مرغ جوشیده و رنگ شده را در پایه تخم مرغ بگذارید. دور تا دور تخم مرغ را با نخ تزئینی بپیچید و روی آن در قسمت مرکزی تخم مرغ، یک وسیله تزئینی زیبا بچسبانید.
 
 
یک میز شام به سبک روستایی
3 روش تزئین میز غذا برای مهمان
در یک آشپزخانه آفتاب گیر و روشن یا در یک باغ پر از میوه، یک میز تزئین شده به سبک روستایی فضای بسیار دنج و آرامش بخشی را فراهم می کند که برای صحبت کردن و خوردن غذاهای خوشمزه بسیار مناسب است. از سمساری نزدیک خانه تان یک میز و صندلی چوبی مخصوص هوای آزاد به رنگ خودکار و ملایم تهیه کنید. یک رومیزی زیبا همرنگ نشیمنگاه صندلی هایش روی آن بیندازید. برای اینکه برای دوختن دور رومیزی وقت نگذارید می توانید از یک قیچی دالبردار استفاده کنید به این صورت که لبه های رومیزی را با قیچی دالبر دهید و وسط هر کدام یک یا چند سوراخ ایجاد کنید.
 
روی میز یک گلدان گل اضافه کنید
3 روش تزئین میز غذا برای مهمان
به جای استفاده از دسته گل، داخل یک ظرف کیک خوری را پر از گل کنید طوری که از دور مانند کیک به نظر برسد. از یک اسفنج گلدار برای سطح زیری گلها استفاده کنید. میخک، رز یا گلهای خانگی تان را به صورت لایه لایه داخل اسفنج فرو کنید. سپس به آرامی به آنها آب بدهید.
 
یک میز شام مدرن
3 روش تزئین میز غذا برای مهمان
از رنگهای شاد، ظروف فلزی یا استیل، و وسایل تزئینی مدرن برای میز شامتان استفاده کنید. ابتدا یک قالیچه زبر یا کرکی زیر میز غذا پهن کنید. با این کار فضاهای کوچک بزرگ به نظر می رسند. برای اینکه یک میز غذای شاد و پرانرژی تزئین کنید، از رنگهای مکمل برای ظروف و پارچه هایتان به کار ببرید. مثلا آبی و نارنجی، قرمز و سبز یا زرد و زرشکی.
 
 
قسمت مرکزی میز را با روح و با نشاط کنید
3 روش تزئین میز غذا برای مهمان
داخل یک گلدان بلور را با سنگها یا شنهای رنگی تزئینی پر کنید. داخل هر گلدان چند شاخه گل خشک بگذارید. اگر دوست داشتید می توانید داخل گلدان ها را مقداری آب بریزید و چند ماهی هم داخل آن بیندازید.
 
به طور آزادانه از رنگها استفاده کنید
یک پارچه بلند و باریک در قسمت لبه میز پهن کنید. یک عدد سینی روی آن بگذارید و یک بشقاب پلاستیکی داخل آن قرار دهید. لیوان استیل تان را با یک نی رنگی کنار بشقاب قرار دهید. سعی کنید بشقابی را انتخاب کنید که طرحدار و رنگی باشد.
 
 
تهیه و ترجمه:گروه سبک زندگی سیمرغ - مترجم مینا کوهی کار
اختصاصی سیمرغ
 

برچسب‌ها: میوه آرایی با نارگیل, میوه آرایی مجالس, میوه آرایی, مهدی پور, میوه آرایی کیوی, میوه آرایی با کیوی, گالری میوه آرایی, میوه آرایی با گل, میوه آرایی طالبی, طرز میوه آرایی, طریقه میوه آرایی, میوه آرایی های زیبا, میوه
+ نوشته شده در  یکشنبه یکم مرداد 1391ساعت 19:59  توسط انوشه  |